top of page

REFERENSER

Att få hjälp med att inreda min bostad enligt Feng Shui har varit stimulerande och spännande. Med små och enkla tips och idéer från Suzie och Seppo har jag upplevt många positiva förändringar för mig och min familj. Feng Shui har gett mig kraft och glädje att genomföra mina idéer.

Anna Lanner

VD, Dermarome, Stockholm

I ny lägenhet och efter att verkligen ha rensat bland våra möbler och vår inredning ville vi få hjälp av Feng Shui för att skapa ett helt nytt boende för vår familj. Vi ville få den rätta känslan från start och med hjälp av Feng Shui känner vi att vi är på rätt väg.

Susanne Dalsätt

Kostrådgivare, känd från Kanal 5 – Tjockholmen

Min familj och jag var intresserade av att förändra vårt hem. Feng Shui verkade intressant och efter ett första möte med Suzie och Seppo satte vi igång att förändra. Feng Shui har gett oss mer ordning och reda och även harmoni såväl i hemmet som i livet. Jag har därför beslutat att låta paret Tingvall fortsätta att göra Feng Shui åt mig. Denna gången på mitt företag. Detta för att nå största möjliga trivsel för både kunder och personal, men också för att lyckas ännu bättre med företagets utveckling. Jag känner att Feng Shui kommer jag kunna ha glädje av hela livet och kan varmt rekommendera Suzie och Seppo för detta uppdrag.

Lena Hallbäck-Olofsson

VD, Hudoteket dag spa, Jönköping

Please reload

bottom of page